James Cooke en Dorian Liveyns hebben emotionele knoop doorgehakt: "Je moet eerlijk zijn met jezelf"

door: COS
James Cooke en Dorian Liveyns
Afbeelding bron: Instagram @jamescooke1984

James Cooke vierde deze zomer zijn tweede huwelijksverjaardag met Dorian Liveyns. Het koppel heeft onlangs een moeilijke knoop doorgehakt.

James Cooke heeft altijd een kinderwens gehad. Hij wilde voor een kind kunnen betekenen wat zijn mama voor hem heeft betekend. Maar als tiener was James nog niet zo ambitieus als nu. Een kindje past dan ook niet in het leven van James en echtgenoot Dorian Liveyns.

"Kinderen pak je er niet zomaar bij", beseft James. "Als ouder moet je je verantwoordelijkheden opnemen. En Dorian en ik weten hoe ambitieus en gelukkig we zijn op werkvlak", zegt James in Primo.

"We zouden onszelf als ouders dus enorm kunnen ontgoochelen. En vooral ook ons kind." Een kind heeft tijd en aandacht nodig. "Mochten we dat niet kunnen geven, zouden Dorian en ik ons enorm schuldig voelen."

Acht jaar

Al acht jaar zijn James en Dorian erover aan het praten. "Vandaar dat we nu een duidelijk afspraak gemaakt hebben: laat ons stoppen met erover te babbelen en niet aan kinderen beginnen."

"Anders blijven we maar bezig", zegt James in het weekblad. "Dorian en ik beseffen dat we elke kans in het leven willen grijpen. Dan moet je eerlijk zijn met jezelf."