James Cooke en Jani Kazaltzis krijgen geweldig nieuws van werkgever Play4

door: COS
James Cooke en Jani Kazaltzis voor 'Jani & James Doen-het-zelf'
Afbeelding bron: Play4

James Cooke en Jani Kazaltzis zijn graag geziene gezichten bij Play4. De boezemvrienden hebben nu fantastisch nieuw gekregen.

Meer dan zes jaar na 'Camping Karen & James' en 'Nieuw Buren' hoopten heel wat fans van James Cooke en Karen Damen op een nieuwe samenwerking. Met Karens werk voor VTM lijkt die er niet meteen te komen.

James slaat nu de handen ineen met goede vriend Jani Kazaltzis. Play4 is zonet gestart met de opnames van een gloednieuw tv-programma: 'Jani & James Doen-het-zelf'.

Een primeur, want voor het eerst gaan de twee goede vrienden samen televisie maken. Ze duiken de wereld van verschillende zelfstandigen in en testen uit of het iets voor hen zou kunnen zijn.

We zijn close, maar zo close zijn we nog nooit geweest.

"We zijn al lang heel goede vrienden en samen een tv-programma maken stond al een tijdje op onze bucketlist", zegt het duo. "Met onze camper trekken we heel Vlaanderen rond op zoek naar verschillende zelfstandigen wiens job we voor even gaan overnemen."

"Het zal een hele uitdaging worden maar we gaan alles op alles zetten om het tot een goed eind te brengen. Dat is toch onze ingesteldheid en we hopen echt dat het gaat lukken! Uitdagingen genoeg trouwens... want we slapen ook nog eens samen in een camper... we zijn close, maar zo close zijn we nog nooit geweest!"