James Cooke heeft geweldig nieuws over Nathalie Meskens en Ruth Beeckmans

door: LHX
James Cooke in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Het is al tien jaar geleden dat op VTM 'Aspe' werd uitgezonden. De fans kunnen vanaf mei 2024 echter hun hart ophalen tijdens de nieuwe theatervoorstelling 'Aspe – Moord in de studio'.

In november werd al aangekondigd dat Herbert Flack opnieuw in de rol van zijn legendarische personage hoofdinspecteur Van In zou kruipen in de theatervoorstelling van 'Aspe'. Nu kondigt producent James Cooke aan wie zijn tegenspelers worden.

Dat zijn niemand minder dan Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans en Sven De Ridder. "Ik weet het zeker: Herbert zal bijzonder goed omringd zijn met deze drie kanjers", laat hij weten aan Het Laatste Nieuws.

Dat Nathalie, Ruth en Sven alle drie veel ervaring hebben met studio-opnames, is voor hem een groot pluspunt. De voorstelling speelt zich namelijk af in een televisiestudio. Het publiek zal er samen met Van In getuige zijn van een moord.

Het verhaal speelt zich af wanneer Van In al met pensioen is. Het is de regisseur van het televisieprogramma, waarvan Nathalie de gastvrouw speelt, die dood wordt aangetroffen vlak voor de opnames.

Van In is die avond de centrale gast van het programma. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hij zich mengt in het moordonderzoek, maar of hij daarin slaagt, is nog maar de vraag... 

Met Nathalie, Ruth en Sven is de cast van de voorstelling nog niet compleet. De overige acteurs zullen binnenkort worden aangekondigd.