James Cooke komt met erg verrassend besluit over kinderwens

door: STG
James Cooke in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

James Cooke zorgt ook dit najaar voor emotionele televisie bij Play4. Zo pakt de zender uit met een nieuw seizoen van 'Extreme Makeover Vlaanderen', en later dit najaar krijgen we dan weer een nieuw seizoen van 'James, De Musical' te zien.

Tijdens de zomermaanden werd het derde seizoen van 'James, De Musical' ingeblikt. De presentator ruilde zijn vaste stek in Antwerpen terug even in voor de Gentse binnenstad, waar de opnames plaatsvinden in het NT Gent.

“Dat is gewoon praktischer”, legt James uit in Story. “Voor mij is Gent pure nostalgie, ik ken elk straatje. Bovendien zie ik mijn moeder, zus en nichtjes nu ook wat vaker, omdat zij in het Gentse wonen.”

Familie is dan ook erg belangrijk voor de presentator. Samen met zijn partner Dorian heeft hij een besluit genomen over hun kinderwens. “Dorian en ik zijn er al zo lang over bezig, maar we neigden allebei naar een 'nee', omdat we te weinig tijd en aandacht kunnen geven aan een kind”, besluit de presentator. “We zouden ons enorm schuldig voelen, dus doen we het beter niet.”