James Cooke krijgt waanzinnig nieuws te horen: "Het voelt surreëel"

door: COS
James Cooke in 'James, De Musical'
Afbeelding bron: Play4

James Cooke bracht enkele maanden geleden een verrassend nieuw format naar Play4. In 'James De Musical' verraste James enkele BV's met een eigen musical.

Het eerste seizoen van 'James De Musical' haalde meer dan een miljoen kijkers op Play4. Aan een tweede seizoen wordt dan ook al druk gewerkt. Nu is het programma zelfs in de prijzen gevallen in het buitenland.

In Cannes heeft het programma de prijs weggekaapt voor Best Factual Entertainment Show. De vakprijzen worden elk jaar uitgereikt tijdens de C21 verkiezingen op de MIP en zijn toonaangevend binnen de internationale tv- en streaming-wereld.

"Wauw wauw wauw. Wat een geweldig nieuws en wat een fantastische pluim voor het volledige team achter 'James De Musical'", zegt James Cooke. "Zo een internationale erkenning voelt wat surreëel, maar ik ben echt wel apetrots op het talent dat we in huis hebben gehaald om dit waar te maken."

"Teamwork makes the dream work. En daarom wil ik ook nog eens uit de grond van mijn hart songwriter Stefaan Fernande bedanken die dit jammer genoeg niet meer kan meemaken, maar wiens talent onlosmakelijk verbonden is aan deze prijs", besluit James.

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws