James Cooke maakt statement in 'Dancing With The Stars': "Dit is niet meer dan normaal!"

door: COS
James Cooke in 'Dancing With The Stars'
Afbeelding bron: Play4

James Cooke staat op 25 december en 1 januari weer op de dansvloer. Samen met vijf andere BV's zien we hem aan het werk tijdens 'Dancing With The Stars'-specials.

In 'Dancing With The Stars' worden op Kerstdag en op Nieuwjaar zes deelnemers uit de vorige twee seizoenen uitgenodigd. Naast James Cooke zijn dat Julie Vermeire, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel, Ian Thomas en Jani Kazaltzis.

"Twee seizoenen geleden heb ik 'Dancing With The Stars' mogen winnen en dat is nog altijd één van de hoogtepunten van de vijf jaar dat ik tv maak", zegt James. Winnen deed hij toen met danspartner Björk. Die danst tijdens de feestdagen met Jani.

James vond echter een waardige vervanger. "Nu mag ik dansen met een man. Met Frank dan nog. Dat is geen normale man, dat is echt een mán", zegt hij. "Ik denk dat we anno 2022 een boodschap naar buiten mogen brengen van: dit is niet meer dan normaal", aldus James Cooke.

'Dancing With The Stars: Merry Christmas' en 'Dancing With The Stars': Happy New Year', op zaterdag 25 december en 1 januari om 19.45 uur bij Play4.