James Cooke verrast Astrid Coppens met waanzinnig verjaardagscadeau

door: STG
ASTRID COPPENS JDM
Afbeelding bron: GoPlay

Astrid Coppens maakt zich stilaan klaar om veertig kaarsjes uit te blazen. Volgende week zaterdag viert ze de nieuwe mijlpaal in het bijzijn van haar vrienden.

Astrid Coppens viert haar verjaardag in stijl. Dat zal volgende week niet anders zijn. Ze organiseert dan ook een groot feest in een afgehuurde voetbalkantine met de ganse familie. Ook haar broer Laurens is van de partij. 

Overmorgen zorgt ook James Cooke voor een verrassing van formaat. In een nieuwe aflevering van 'James, De Musical'. Deze week staat Astrid Coppens centraal in het programma. James haalt dan ook alles uit de kast om er een spetterende avond van te maken.

In Story blikt Astrid al even terug op de dag van de opnames. Vooral de scène rond haar eerste ontmoeting met Bram heeft haar erg aangegrepen. "Op die plek is de vonk tussen ons overgeslagen, in aanwezigheid van mijn goede vriendin Natalia en mijn broer Laurens", vertelt Astrid.

"Die twee speelden ook zichzelf in deze scène. Vooral de Lau had ik daar totaal niet verwacht", klinkt het. "Ik dacht dat het een lookalike was, maar na wat beter kijken zag ik dat het echt mijn broer was. Speciaal voor mij is hij overgevlogen van Los Angles naar België."