James Cooke zorgt voor verrassing van jewelste waar iedereen blij mee zal zijn

door: STG
James De Musical
Afbeelding bron: Play4

Het derde seizoen van 'James, De Musical' is deze zomer volledig ingeblikt. Op het resultaat moeten we nog even wachten, maar James Cooke weet de kijkers nu al te verrassen.

James Cooke weet de kijkers van 'James, De Musical' al warm te maken voor het nieuwe seizoen. Tickets voor één van de opnames raakten in een mum van tijd uitverkocht. In amper 20 minuten waren alle voorstellingen uitverkocht.

Heel wat kijkers waren dan ook erg teleurgesteld dat ze geen opname konden bijwonen. Toch laat James Cooke de kijkers niet in de kou staan. Ook dit jaar komt er een nieuwe show van 'James, De Musical' in de Lotto Arena.

Vanochtend maakte James heuglijk nieuws bekend. Vrijdag 19 april stond er al een nieuwe liveshow in de Lotto Arena op de planning, maar nu werd ook een nieuwe verkoop geopend op zaterdag 20 april 2024.

En dat is niet het enige goede nieuws. James maakt ook de cast bekend. Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen zullen meespelen in hun eigen musical. Daarnaast zal er ook nog een special guest opdagen.