Jani Kazaltzis is erg ontroerd tijdens opnames nieuw tv-programma: “Ik voel mee met de deelnemers”

door: WVDS
Tussen 4 buren Jani en+Katrien Vanderlinden
Afbeelding bron: Play4

Jani Kazaltzis heeft de opnames achter de rug van zijn nieuwste programma ‘Tussen 4 buren’. Hij geeft al een beetje inkijk in wat we mogen verwachten.

Vanaf 14 augustus zullen we de Jani Kazaltzis opnieuw aan het werk kunnen zien in het nieuwe creatieve programma ‘Tussen 4 buren’. Katrien Vanderlinden staat hem bij tijdens de verbouwing.

Het wordt een verhaal over buren die in 48 uur een ruimte in elkaars huis onder handen nemen. “Dat is meteen het grootse verschil met andere renovatieprogramma’s, de deelnemers doen dit niet voor zichzelf maar voor iemand anders. (...) Het zijn mooie verhalen.”

Maar er komt ook de nodige stress bij kijken. Jani heeft zo zijn eigen aanpak om het moment dat de deelnemers panikeren. “Ik panikeer mee. Maar dat is denk ik mijn sterkte, dat ik mee voel met de deelnemers.”

Wanneer het resultaat onthuld wordt komen er ook heel wat emoties los. “Als ik dan een ‘wauw’ hoor, is mijn dag gemaakt”, vertelt Katrien, die de verbouwingen in goede banen leidt.

“De dankbaarheid die ik heb gevoeld, dat heeft me echt ontroerd. Eén vrouw stopte niet met huilen.”

Ook Jani hield het niet droog tijdens de opnames. “Er zijn niet enkel traantjes gevloeid bij de deelnemers, ook bij mij”, geeft Jani toe.