Jani Kazaltzis moet drastisch ingrijpen in zijn relatie met Jens na grote discussies

door: COS
Jani Kazaltzis en Jens Fissers
Afbeelding bron: Instagram @jensfissers

Jani Kazaltzis zien we momenteel op Play4 in het interieurprogramma 'Tussen 4 Buren'. Sinds kort is Jani ook actief in de verzorgingsbranche.

Al drie jaar lang is Jani Kazaltzis gelukkig in de liefde. Pas na een relatie van zo'n twee jaar onthulde Jani in 'Vrede op aarde' dat er een nieuwe man in zijn leven is: Jens Fissers. Jens is influencer, heeft een doctoraat in de farmaceutische wetenschappen en werkt voor een farmaceutisch bedrijf.

Sinds een tijdje zijn Jani en Jens niet alleen geliefden, maar ook business partners. Samen stampten ze het skincare-merk IOAN uit de grond. Het samenwerken verloopt goed. "In het begin hadden we veel grote discussies", geeft Jani toe in Story. Dat vond het marketingbureau echter een sterkte.

"Dat wil zeggen dat je gaat voor het beste. Sinds we dat weten, zijn er veel minder ruzies en wrijvingen. Bovendien hebben we de taken goed verdeeld", zegt Jani. Al zag hij zich wel genoodzaakt in de grijpen door de discussies.

"Het probleem was dat we onze meetings thuis hielden en dan gebeurde het weleens dat iets bleef hangen. Bij de volgende producten gaan we dat niet meer doen en onze vergaderingen buitenshuis organiseren. Zodra we weer thuis zijn, babbelen we er niet meer over."