Jani Kazaltzis in shock na onverwachte wending in 'Blind Gekocht': "Kinga en Kelly, wat hebben jullie gedaan?"

door: LHX
Bart, Kinga en Jani
Afbeelding bron: Play4

De experts in 'Blind Gekocht' hebben het dit seizoen van 'Blind Gekocht' niet makkelijk om de wensen van de deelnemers in te willigen. Deze week zorgen Frida en Evelien voor een serieuze plottwist.

Frida en Evelien wonen samen in Berlijn. Ze hebben twee kinderen en enkele honden en willen graag in Antwerpen, Mortsel of Mechelen komen wonen. Bij het begin van het programma wilden ze graag een huis met drie slaapkamers, maar daar komt deze week plots verandering in.

"Wij hebben nog nieuws", zeggen ze tegen presentator Jani Kazaltzis. "We verwachten nog een kindje." Daarom hebben ze een huis met vier in plaats van drie slaapkamers nodig.

Jani is helemaal van zijn melk door de aankondiging. "Ik ben even in shock", is zijn eerste reactie. "Maar ik ga beginnen met proficiat."

In het huis dat de experts hebben gevonden, blijkt helaas dat er maar twee slaapkamers zijn. "Kinga en Kelly, wat hebben jullie gedaan?", zucht Jani. Ook de kijkers zijn weinig optimistisch. "Eerst hun budget verlagen en dan nog een extra kamer. Neem maar een toverstokje, Kinga en Kelly", klinkt het op sociale media.

Tags