Jani Kazaltzis verbaast iedereen met erg ingrijpend besluit

door: COS
Jani Blind Gekocht.jpg
Afbeelding bron: GoPlay

Jani Kazaltzis kennen we al jaren als Play4-gezicht. Sinds deze week is hij te zien in het interieurprogramma 'Tussen 4 Buren'.

Jani Kazaltzis maakt er geen geheim van dat hij in het verleden cosmetische ingrepen liet uitvoeren. Hij had naar eigen zeggen veel botox en fillers in zijn gezicht, omdat hij veel make-up gebruikt op televisie.

"Kleine lijntjes of rimpeltjes waren onmiddellijk zichtbaar in beeld. Met fillers zorgde ik ervoor dat mijn huid veel egaler was. Nu schmink ik me een pak minder, ik ben daar veel relaxter in geworden", zegt Jani in Flair.

"Eenmaal je met fillers begint, blijf je ook steeds maar meer bijspuiten. Dat is een straatje zonder einde. Ik heb die fillers er onlangs laten uithalen en ik heb me nog nooit zo goed in mijn vel gevoeld!", zegt de presentator.

Jani durft niet zeggen dat hij nooit meer iets zal laten doen. "Ik vind plastische chirurgie niet verkeerd zolang je het doet omdat jij er gelukkig van wordt, en niet om te voldoen aan het stereotiepe schoonheidsideaal", besluit hij.