Jason uit ‘Big Brother’ krijgt verrassing van zijn leven

door: ASX
Jason in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Vanavond moet alweer iemand het ‘Big Brother’-huis verlaten. Drie kandidaten zitten deze week op de pijnbank: de Vlaamse Michelangelo en de Nederlanders Danny en Jason. Die laatste kreeg vandaag een verrassing van jewelste.

De bewoners werden deze morgen verrast met een boodschap in de lucht. Boven het bekende huis in Amsterdam zweefde namelijk een vliegtuig met een hartverwarmende boodschap voor de genomineerde Nederlander. Op een groot spandoek stond “Team Jason” te lezen, gevolgd door een hartje.

Een opkikker voor de Benjamin van de groep. De 20-jarige Jason werd eerder deze week massaal door zijn medebewoners genomineerd en moest het ‘Big Brother’-huis verlaten. Big Brother zorgde echter voor een plottwist en haalde Jason terug in het spel, nadat hij enkele dagen in de secret room doorbracht.

Helaas pindakaas voor de jonge Nederlander. Hij slaagde niet in de geheime missie die hem door Big Brother was opgelegd en dus blijft Jason genomineerd. Vanavond weten we of hij de executieronde overleeft. Spannend!