Jill Goede heeft belangrijke boodschap na onbeschofte kritiek

door: LHX
Jill Goede
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_

'Big Brother'-winnares Jill Goede heeft er een nieuwe hobby bij. Ze is dj-les aan het volgen. Daar is niet iedereen even enthousiast over.

Wanneer Jill Goede een filmpje van haar dj-kunsten in haar Instagramverhaal post, krijgt ze een erg grove reactie toegestuurd. "Dit klinkt niet... Kan jij überhaupt wel iets? Je ziet dat je mbo 3 hebt gedaan." Mbo is het Nederlandse equivalent van ons technische onderwijs.

Wanneer Jill dat leest, moet ze toch even iets kwijt aan haar volgers. "Alsof ik een huid van staal heb, tuurlijk, kom maar", zegt ze sarcastisch. Ze benadrukt dat het pas naar tweede dj-les is, en dat het dus niet echt fair is om haar zo te bekritiseren.

"Ten tweede, mbo 3, wat maakt het uit?", zegt ze ook. "Had ik universiteit moeten doen om een toekomst voor me te zien? Nee toch, kom op!" Volgens haar is het perfect mogelijk om met een 'lager' diploma ook een goede job te krijgen, zolang je er zelf ook 100 procent achter staat.

Zelf is ze blij dat haar ouders haar nooit hebben gepusht om verder te studeren. "Dan was ik echt doodongelukkig geweest", klinkt het. "En hallo, kijk waar ik sta. Ik krijg m'n eigen kledinglijn!"