Jill Goede uit 'Big Brother' geraakt door haatreactie: "Ook ik ben een mens van vlees en bloed"

door: COS
Jill Goede Big Brother
Afbeelding bron: Big Brother

'Big Brother'-winnares Jill Goede sprak deze week haar voorkeur uit voor Salar. Die mag Jill naar eigen zeggen opvolgen als de winnaar van het programma.

Jill Goede vertelde dat ze op Salar had gestemd. Ze voegde eraan toe dat ze wel een drankje verwachtte na het programma. Daarop kreeg Jill een enorm gemene reactie. "Hij wil niet met jou, dikzak, op een drankje", klonk het. Maar daar stopt het jammer genoeg niet bij.

"Als ik je ooit te pakken krijg" en "wanhopig sletje" moet Jill nog lezen. De Nederlandse wil graag reageren. "Lieve mensjes, even serieus, ook ik ben een mens van vlees en bloed. En ik hoor en zie dat zoveel mensen 'haat' krijgen", zegt ze op Instagram Stories.

"Hoe kan je iemand zo afbranden op sociale media? Is het dan dat je je goed voelt door zoiets te doen? Ik kan het soms makkelijk achter me laten, maar niet iedereen kan dat... Misschien moeten we allemaal eens twee keer nadenken voordat we iets sturen"

"Onze lieve Lisa was nog niet klaar met me. En dat omdat je me alleen hebt gezien op tv of omdat ik iemand iets gun? Wees toch leuk en lief voor elkaar. Hoop dat je je nu goed voelt, Lisa. Liefs, het wanhopige sletje."

Jill Goede krijgt haatreacties
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_
Jill Goede reageert op haatreactie
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_