Jill Goede uit 'Big Brother' heeft een bijzondere boodschap voor haar vriend Leroy de Rouw

door: COS
Jill Goede en Leroy de Rouw uit 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_

Jill Goede heeft al geluk in het spel gehad: ze won 'Big Brother' in 2021. Sinds een paar maanden heeft ze ook het geluk in de liefde gevonden.

Jill Goede leerde dit jaar Leroy de Rouw kennen na zijn deelname aan 'Big Brother'. Er was meteen een klik en in juni bevestigden Jill en Leroy dat ze een koppel vormen. Zopas heeft het koppel een eerste vakantie samen achter de rug. 

"Als je mij een half jaartje geleden zou vragen: 'Wat is verliefd zijn, Jill?' Dan had ik gezegd: 'Als je een hap van een heerlijk stuk taart in je mond stopt. (Oké ik zal dit nog steeds zeggen.) Maar er is zoveel meer bij gekomen", schrijft Jill op Instagram.

"Ik kan mijn heerlijke leventje delen met een prachtman die een hartje heeft van goud. En niet alleen een man maar ook een superleuke schoonfamilie en natuurlijk zijn lieve kleine meid", klinkt het bij de 'Big Brother'-winnares.

De reis naar Kroatië was "geweldig". Al is er wel een "kleine irritatie" geweest in de club, nadat Jill van haar barkruk viel. "We hebben elkaar zoveel beter leren kennen en ben nog verliefder geworden dan ik al was", aldus Jill.