Judy en Chelsea uiten vernietigende kritiek op andere 'Big Brother'-deelnemer: "Doet ze dat nu echt expres?"

door: LHX
Judy in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay
Chelsea
Afbeelding bron: GoPlay

Judy en Chelsea zijn de eerste afvallers van het huidige seizoen van 'Big Brother'. In de vlog van Nick Eshuis blikken ze samen terug op hun avontuur.

Het gesprek met Judy en Chelsea gaat op een gegeven moment onvermijdelijk over medebewoner Chiara. Hun oordeel over haar is niet bepaald positief.

"Ik vind haar echt een roddelwijf", zegt Judy. "Ik vind het ongelofelijk." 

"Ik was ook vaak aan het smoezen met Danny in de kamer, maar dat was spelgericht", klinkt het bij Chelsea. "Ik heb geen mensen naar beneden gehaald."

Dat doet Chiara wel: zij deinst er niet voor terug om te roddelen over het uiterlijk van de anderen, zoals Charlottes neus en fillers. "Dat doe je niet", vindt Judy. "Jolien gaat er ook in mee en dat vind ik het lastigst om te zien. En in Charlottes gezicht doen ze alsof ze beste vriendinnen zijn", zegt Chelsea.

Judy vermoedt dat er heel wat geroddeld wordt doordat de 'Big Brother'-deelnemers de camera's langzaamaan gewend worden en daardoor vergeten dat ze gefilmd worden. Chiara zit echter nog niet zo lang in het huis. "Doet ze dat nu echt expres, zo hard roddelen?", vraagt ze zich dan ook af.

Download nu de gratis app van Redactie24