Julie Vermeire heeft grootse plannen met vriend Laurins Dursin

door: BCM
Julie Vermeire
Afbeelding bron: YouTube - Lau & Julie

Julie Vermeire is tegenwoordig te zien in 'Het Beste Bod' op Play4. Daarin gaat ze op zoek naar verborgen schatten en vergeten pareltjes op de Vlaamse rommelmarkten.

Vooraleer Julie Vermeire bekend geraakte in Vlaanderen, deed ze verschillende vakantiejobs. Zo gaf ze twee jaar lang zeillessen aan kinderen. 

Ze stopte ermee omdat de afstand van Keerbergen, waar ze indertijd bij papa Jacques Vermeire woonde, gewoon te groot was. "Hij heeft dat vakantiewerk altijd aangemoedigd, maar het was praktisch gezien te moeilijk om het te blijven doen", zegt Julie aan 'Het Laatste Nieuws'.

Dat wil niet zeggen dat zeilen voor Julie een afgesloten hoofdstuk is. "Ik zou graag de draad opnieuw oppakken, maar het komt er maar niet van", klinkt het. "Gelukkig is zeilen zoals fietsen: je verleert het nooit."

Julie komt helemaal tot rust op het water en kan er nadenken over het leven. Ze heeft dan ook grootse plannen met haar vriend Laurins Dursin. "Met Laurins wil ik graag eens zeilen op zee. Hij heeft veel kracht, dus dat is ideaal", aldus Julie Vermeire.