Julie Vermeire heeft het moeilijk: "Ik voel mij miserabel"

door: BCM
Julie Vermeire en Jacques Vermeire
Afbeelding bron: Photonews

De lente is weer volop bezig. We kregen al te maken met hoge temperaturen en veel zon. En dat lijkt (gelukkig) niet meteen voorbij te gaan.

We zitten dus met erg aangenaam weer deze periode, maar voor heel wat mensen heeft dat onaangename gevolgen. In mei en juni bereikt het aantal pollen in de lucht haar piek, wat niet ideaal is voor mensen met hooikoorts.

Veel mensen hebben het al aan den lijve mogen ondervinden, waaronder ook Julie Vermeire. Op Instagram toonde de dochter van Jacques Vermeire een tijdje geleden al dat ze het zwaar te verduren kreeg met haar allergie. Helaas is er deze week weinig beterschap gekomen voor Julie. 

"Echt waar... Het is precies alsof ik een zware kater heb, maar ik heb gewoon hooikoorts", vertelt ze met opgezwollen ogen op Instagram Stories. "Ik ben aan mijn 8 uur slaap geraakt, maar toch zie ik er zo uit. Ik voel mij miserabel”, sluit Julie Vermeire haar filmpje af.

 

We zitten dus met erg aangenaam weer deze periode, maar voor heel wat mensen heeft dat onaangename gevolgen. In mei en juni bereikt het aantal pollen in de lucht haar piek, wat niet ideaal is voor mensen met hooikoorts. Veel mensen hebben het al aan den lijve mogen ondervinden, waaronder ook Julie Vermeire. Op Instagram toonde de dochter van Jacques Vermeire een tijdje geleden al dat ze het zwaar te verduren kreeg met haar allergie. Helaas is er deze week weinig beterschap gekomen voor Julie.  "Echt waar...
Afbeelding bron: Instagram @julievermeire