Julie Vermeire vreselijk behandeld door Play4: "Krijg je niet meer rechtgetrokken"

door: LHX
Julie Vermeire in 'De Redders'
Afbeelding bron: Play4

Het was haar deelname aan 'Dancing with the Stars' die het startschot van Julie Vermeires mediacarrière betekende. Helaas liep alles daarna niet zoals gepland.

Kort na 'Dancing with the Stars' tekende Julie Vermeire een exclusiviteitscontract bij VIER, nu Play4. De zender had grootste plannen met haar, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Uiteindelijk kwam er weinig van in huis, maar tegelijkertijd zorgde het contract ervoor dat ze andere kansen moest laten schieten. Wel mocht ze van de zender meespelen in 'De redders'.

"Dat snap ik tot op de dag van vandaag nog altijd niet", klinkt het kritisch. "In tegenstelling tot hoe het me was voorgeschoteld, bleek het een 'snelsnelproductie' met beperkte middelen."

Daardoor vond de reeks pas gaandeweg een publiek. "Maar tegen dan was het al afgekraakt door critici en zoiets krijg je niet meer rechtgetrokken."

Die hele ervaring heeft haar diep geraakt: ze is er erg onzeker door geworden. "Maar goed, ik sta intussen niet meer onder contract, heb kansen gekregen bij VTM en heb nog veel te bieden", besluit ze optimistisch.

Download nu de gratis app van Redactie24