Julio wil wat rechtzetten na 'Big Brother': "Jammer dat ze dat niet uitzonden"

door: COS
Julio in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Vorige week namen we afscheid van Nawel in 'Big Brother'. Een week eerder was het haar maatje Julio die het programma moest verlaten.

Julio verraste in de week van zijn vertrek door bij de nieuwe nominatie na de 'Rewind Token' zijn beste maatje Nawel te nomineren. Het zorgde voor veel reacties bij de 'Big Brother'-kijkers, maar nu wil Julio graag iets rechtzetten. 

"Big Brother heeft ervoor gekozen om het niet uit te zenden", zegt Julio aan Liese Luwel en Naomi Timmerman in hun talkshow 'No Biggie'. Er ging namelijk een hele situatie aan de opvallende nominatie vooraf die het scherm niet haalde.

"De meiden raakten helemaal in paniek. Die gingen met z'n drieën de slaapkamer in en kwamen tot de conclusie: we moeten onze stemmen herverdelen", herinnert Julio zich. Wat Julio moest doen? Volgens Nouchine zou hij een stem op Nawel moeten inzetten.

Helemaal niks van, dacht Julio. Maar toen hij naar de dagboekkamer werd geroepen, ontstond er ook bij hem paniek. "Ik vind het jammer dat Big Brother dit niet heeft uitgezonden, maar ik heb letterlijk in die kamer gezegd: 'Ik heb nog even een minuut nodig, want dit voelt niet oké voor mij.'"