Kat Kerkhofs en Dries Mertens nemen besluit over gezinsuitbreiding: "We gaan sowieso een tweede nemen"

door: COS
Dries Mertens en Kat Kerkhofs met zoontje Ciro
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs

In maart van vorig jaar werden Dries Mertens en Kat Kerkhofs de trotse ouders van een zoontje. Schattige Ciro Romeo Mertens steelt steeds meer de show in Istanboel, waar het gezin momenteel woont.

Op 26 maart mochten Kat Kerkhofs en Dries Mertens hun zoontje Ciro Romeo verwelkomen. Ciro werd geboren in Napels, waar Kat en Dries jarenlang gewoond hebben.

Intussen wonen ze al bijna één jaar in Istanboel, waar Dries voetbalt bij Galatasaray. Een speelkameraadje heeft Ciro, die enig kind is, niet. Voorlopig toch. Kat en Dries hebben namelijk een besluit genomen over gezinsuitbreiding. 

"Wij gaan sowieso wel een tweede nemen", verklapt Kat in de podcast 'Gossip Guy' van Ender Scholtens. Het is niet zo dat Kat het fantastisch vond om zwanger te zijn en dat allemaal voor een tweede keer wil beleven. "Maar gewoon voor hem", zegt ze over haar zoontje.

"En dat gaat weer hetzelfde zijn. Als die er dan is, dan ga ik dat keileuk vinden", zegt Kat. "Maar ik ga gewoon nooit op voorhand denken van: yes, negen maanden zwanger en bevallen! Dat is wel een ding natuurlijk, als vrouw."