Kat Kerkhofs verrast wanneer Koen Wauters haar dit bericht stuurt

door: COS
Kat Zonder Grenzen
Afbeelding bron: SBS Belgium

Kat Kerkhofs presenteerde onlangs opnieuw 'Dancing With The Stars'. Dat deed ze de laatste weken hoogzwanger. Deze maand verwacht ze haar zoontje met echtgenoot Dries Mertens.

Kat Kerkhofs stond tijdens het eerste seizoen van 'Dancing With The Stars' zelf op de dansvloer en werd tweede. Toen co-presentator Jani Kazaltzis in het tweede seizoen zelf ook ging dansen, werd Kat gevraagd als co-presentatrice naast Gert Verhulst.

Kat had destijds nog nooit gepresenteerd. Het voelde dan ook alsof ze voor de leeuwen gegooid werd. "Ik heb me er toen door geslagen, maar niet op het niveau dat ik zelf wou", zegt Kat in Nina van Het Laatste Nieuws.

Tijdens haar tweede seizoen als presentatrice voelde ze meer zekerheid. "Door zwanger te zijn zelfs nog meer. Alsof ik een soort oerkracht had, en ik wist: dit is mijn plek", zegt de presentatrice.

"Ik heb achteraf veel complimentjes gekregen van collega's. Zelfs Koen Wauters stuurde dat ik gegroeid was als presentatrice. Professioneel was het een superfijne ervaring", aldus Kat Kerkhofs.