Kat Kerkhofs ziet het liever niet bij haar zoontje Ciro: "Zou ik hem willen besparen"

door: COS
Kat Kerkhofs
Afbeelding bron: Photonews

Kat Kerkhofs en Dries Mertens werden vorig jaar voor het eerst mama en papa. Ciro Romeo Mertens is intussen al één jaar en vier maanden oud. 

Kat Kerkhofs merkt dat haar zoontje Ciro al een echte persoonlijkheid heeft. Volgens de presentatrice is Ciro een "felle boy" die nu al van aandacht houdt. Wat hij graag wil? Applaus krijgen en dansen. "Da's heel schattig. Het is geen verlegen jongen", zegt Kat in de podcast 'Gossip Guy'.

Ciro heeft ook veel interesses. Zo loopt hij voortdurend 'bal, bal, bal' te zeggen, maar lijkt muziek hem ook wel te kunnen bekoren. "Hij is gefascineerd door drummen en dat vind ik wel heel cool, want mijn papa was ook drummer. Ik vind dat je ziet dat hij geïnteresseerd is."

Kat hoopt dat de interesse in muziek verder ontwikkelt. "Ik heb de naam Ciro Romeo niet voor niets gegeven. Da's een goeie naam om mee binnen te komen. Daar kan je een artiestennaam van maken. Ik zou heel graag hebben dat hij muzikant wordt, omdat ik dat zalig vind en omdat mijn papa dat was."

"Maar echt gewoon in de media gaan om in de media te gaan? Dat zou ik hem misschien wel willen besparen. En voetbal zou ik hem eigenlijk ook willen besparen. Tenzij hij echt supergoed is en dat echt supertof vindt, maar ik vind dat geen wereld waarin ik mijn kind met een gerust hart zou loslaten."