Kijkers halen massaal uit naar Rob uit 'Big Brother': "Echt respectloos"

door: STG
Rob in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Zaterdag staat er weer een nieuwe liveshow gepland van 'Big Brother'. Intussen zijn ook de genomineerden bekend.

De 'Battle Week' in 'Big Brother' zit er bijna op. Zaterdag staat er weer een nieuwe liveshow voor de deur, en dus zijn ook de genomineerden intussen bekend. Het gaat om Danny, Ilse en Rob.

In de slaapkamer uitte Rob zijn frustraties tegenover Michelangelo en Bart. "Ilse snappen we allemaal. Die past hier niet tussen", zei hij. "Maar ze durven Ali niet op de nominatielijst te zetten. Omdat hij een grappenmaker is", klonk het.

Die laatste krijgt heel wat kritiek over zich heen. Op Facebook zijn volgers het helemaal niet eens met zijn manier van doen. "Rob heeft het geaccepteerd", klinkt het over zijn nominatie. "Hij blijft maar discussiëren en van alles roepen wat nergens over gaat en is anderen op een slechte manier in daglicht zetten. En wil Jason nog net niet aanvallen", lezen we op sociale media.

De reacties op sociale media zijn dan ook niet mals. "Echt belachelijk dat Rob het over "die lange" heeft wanneer hij het over Jason heeft. Zo respectloos." "Die veranderd mee met de wind!", klinkt het.