Kijkers niet te spreken over wat ze te zien krijgen: "Big Brother, dóé iets!!"

door: LHX
Bart in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Zaterdagavond moest Danny 'Big Brother' verlaten. Volgens veel kijkers was hij, na het vertrek van Ali, de laatste sfeermaker die nog overbleef.

Na het vertrek van Danny kregen de overblijvende 'Big Brother'-bewoners een feestje. Ze gingen laat slapen, en dat maakte het de volgende dag moeilijk om op te staan. 's Middags lagen ze nog in bed, tot de verontwaardiging van heel wat kijkers.

"Tjongejonge, dit is toch niet normaal, zeg. Ga de laatste week lekker in je bed liggen. En de makers van 'Big Brother' slapen ook denk ik, anders schop je die lui wel uit hun bed", wordt er geklaagd op Twitter. "Ik heb al drie keer de live uit- en weer aangezet omdat ik dacht dat hij vastliep. Big Brother, dóé iets!"

"Gisterenavond een 'feestje' en nu zijn ze brak, ziek, zwak en misselijk. Zo kan ik ook 100 euro aan dagvergoeding binnenharken", klinkt het ook. "Is er een slaapchallenge of zo?"

"Met dat gelummel in dat huis krijg ik meer en meer de neiging om het helemaal niemand meer te gunnen. Alleen maar hangen op de bank, lange stiltes, chagrijnige hoofden. Waar kijk ik nog naar?", vraagt iemand zich af. "'Big Brother' heeft geen ballen om de zendercheck erin te gooien. Ze moeten gewoon gestraft worden."

Download nu de gratis app van Redactie24