Kijkers reageren massaal op overwinning Salar in ‘Big Brother’

door: WVDS
Salar Big Brother winnaar 2022
Afbeelding bron: Play4

Zaterdagavond was het de finale van ‘Big Brother’. Het beloofde een spannende strijd te worden tussen Kristof, Salar en Grace.

Kristof moest als eerste het huis verlaten. Daarna was de spanning te snijden. Maar het verhaal eindigde ook voor Grace, die enorm blij was om haar zoon terug te zien. Dé winnaar van Big Brother 2022 werd Salar. 

Hij was zo van zijn melk van het nieuws dat hij niet eens meer een fles champagne kon open maken in de limousine die hem en Grace naar de studio bracht. Op zijn gekende enthousiaste manier sprong hij de studio binnen en kon met 79.815 euro naar huis gaan.

Kijkers reageren massaal enthousiast op zijn overwinning, Opvallend is dat hij een ware transformatie onderging van listige speler naar spontane, grappige bewoner.

“Terechte winnaar. Blij dat hij zich na paar weken herpakte. Want de eerste 2 weken was het een eikelke”, schrijft iemand op Facebook. “Eerlijk gezegd, moest in het begin ook ècht niks weten van die gast. Maar door zijn spontaniteit en vrolijkheid is hij gewoon mijn favoriet geworden”, lezen we ook nog.

Tags