Kijkers van 'Big Brother' reageren verontwaardigd: "Echt niet meer eerlijk dit"

door: COS
Groene kamer in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

In 'Big Brother' is het 'Break-Up Week'. Een witte muur in het midden van het huis verdeelt de bewoners in twee teams: team gouden kamer en team groene kamer.

Elke dag spelen de bewoners een spel tegen elkaar. Dinsdag was dat een krachtspel. Twee bewoners van elke kant moesten met touwen in de lucht gehouden worden door hun kamergenoten. Team gouden kamer (Salar, Tobias, Dimi, Leroy, Nouchine, Grace en Hanne) won de challenge.

"Team groen is echt aangeslagen na het nieuwe verlies", klinkt het op Facebook. "Het was gewoon een verloren game van in het begin. Het andere team is gewoon te sterk." Livestreamkijkers zijn niet blij met de gang van zaken. "Echt niet meer eerlijk dit", vindt iemand. Het is vooral de verdeling van de groepen die niet eerlijk is.

"De verdeling is zo gemeen. Dat gaan ze toch nooit winnen van de gouden kamer? De gouden kamer kan er altijd een vrouw uit laten, de groene kamer niet", merkt iemand op. "De enige schuldige is Big Brother, want hij heeft de verdeling gedaan", besluit een kijker.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina