Kijkers van 'Big Brother' weten al wie van de genomineerden ze uit het spel willen: "Zoveel klagen en zagen"

door: LHX
Deelnemers 'Big Brother'
Afbeelding bron: Play4

In 'Big Brother' zijn de eerste nominaties gebeurd. Het wordt Jason, Judy of Rob die het spel als eerste moeten verlaten.

Voor Jason, Judy en Rob wordt het erg spannend: één van hen zal 'Big Brother' als eerste moeten verlaten. Op sociale media lijkt het er alvast op dat Rob het minste kans maakt. 

"Met alle respect voor Rob, maar die man past gewoon niet in het geheel", wordt er geschreven. "Rob is een Kitty 2.0 geworden met al dat gezeur." Toch zijn er ook mensen die het voor hem opnemen. "Als Rob weggaat, blijven weer alleen de jongeren over."

De populairste lijkt dan weer Jason te zijn. "Jason is een schatje", vindt iemand. "Hij speelt het spel, niks mis mee." Er zijn echter ook mensen die hem minder graag hebben. "Ik heb hem nog niks anders zien doen dan rondlopen en discuteren.", klinkt het. "Jason is mij te berekend. Hij toont geen enkele emotie en ziet 'Big Brother' enkel als een computerspel."

Dan is er nog Judy. Heel wat mensen zijn al fan van haar, maar ook zij krijgt kritiek. "Judy mag van mij vertrekken. Zoveel klagen en zagen." Wie het uiteindelijk zal halen, daarvoor moeten we nog even wachten...

Download nu de gratis app van Redactie24