Kijkers van ‘Big Brother’ zien deze bewoner het liefst vertrekken: “Zo onsportief!”

door: ASX
Big Brother - Tom
Afbeelding bron: Play4

Op dit moment zijn ze nog met z’n zessen, maar daar komt vanavond snel verandering in. De laatste rechte lijn richting de finish is ingezet. Eén bewoner zal de finaleweek echter niet meer meemaken.

Glenn, Randy of Tom. Eén van hen moet vanavond definitief het ‘Big Brother’-spel verlaten. De drie heren kwamen gisteravond als genomineerden uit de bus. De kijker beslist wie vanavond onherroepelijk het huis uitgezet wordt.

Op social media lijkt het plecht beslecht te worden in het nadeel van Tom. Trouwe kijkers van het programma pikken het gedrag van de Antwerpse havenarbeider niet langer. Hij krijgt er dan ook stevig van langs in de commentaren.

“Zijn gedrag valt me echt tegen”, “Zo onsportief”, “Tom naar huis” en “Hij kan niet tegen zijn verlies”, het zijn maar enkele van de vele reacties op de nominatie van Tom. In de comments blijkt vooral Glenn de grote favoriet te zijn voor de eindwinst.

Gelukkig springen ook heel wat fans in de bres voor Tom, die aan autisme lijdt. “Voor hem is het moeilijk om op sommige reacties te reageren en dan komt het er anders uit dan bij een ander. Wat een prestatie heeft die jongen neergezet!”