Kijkers van 'De Verhulstjes' uiten hun teleurstelling na aflevering van maandag

door: COS
Familie Verhulst
Afbeelding bron: GoPlay

De tijd vliegt wanneer je plezier hebt en dat blijkt ook bij 'De Verhulstjes'. Maandag werd de voorlopig laatste aflevering al uitgezonden.

In 'De Verhulstjes' toonden Gert Verhulst en zijn gezin ons hoe ze de coronalockdown beleefden en namen ze ons mee naar Saint-Tropez. In het derde seizoen zagen we ze tijdens hun dagelijkse activiteiten en gingen we mee op skivakantie. Tot grote teleurstelling van veel kijkers kwam er maandag 14 maart al een einde aan 'De Verhulstjes'.

Net als bij de vorige seizoenen hebben de kijkers weer enorm genoten en zich een breuk gelachen. De algemene consensus is duidelijk: "Op naar het volgende seizoen! Toppers!" En: "Spijtig dat het weer gedaan is, op naar het volgende seizoen."

"Zo'n heerlijke tv. Jammer dat het weer de laatste aflevering was", klinkt het nog. Zes afleveringen per seizoen is voor veel mensen echt te weinig. "Kunnen 'De Verhulstjes' geen 52 weken per jaar duren? Jullie maken mijn avond op maandag!" En: "Wat een leuk programma. Voor mij mogen ze dat elke dag uitzenden."

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws