Kitty geeft verrassende update na 'Big Brother'-exit: "We gaan mekaar zien"

door: COS
Kitty in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

We moesten afgelopen zaterdag afscheid nemen van Kitty in 'Big Brother'. Ze tijdens 'Survivor Week' genomineerd naast Peter, maar die kreeg meer stemmen.

De fans van Kitty hoeven haar of haar roze huispak niet echt te missen. Kitty is namelijk een YouTube-kanaal gestart: Kitty in de Keuken. Ze heeft alvast een eerste filmpje geplaatst om een update te geven.

"Ik wil jullie even bedanken voor al jullie lieve berichten en ik wil jullie ook zeggen dat het goed met me gaat na het roerige afscheid van afgelopen zaterdag. Het was een ontzettende teleurstelling. Die hebben jullie gemerkt", zegt Kitty.

Kitty beleeft momenteel nog een hectische tijd omwille van het overlijden van haar vader. "Na morgen ga ik meer posten, ga ik jullie meer over mezelf vertellen, wat ik doe en wat ik ga doen. Maar het gaat goed met me", benadrukt ze.

'Big Brother' had ze voor geen goud willen missen. "Ik vind het nog steeds heel jammer dat ik niet door ben, maar ik zet door. Mijn eerste thuisbrood is gebakken en er gaan er nog veel volgen en nog veel andere dingen die ik ga doen. Houd vooral mijn socials in de gaten. Wij gaan mekaar zien", besluit Kitty.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina