Kitty laat niets heel van 'Big Brother'-bewoner: "Sodemieter op man, ik erger me dood"

door: COS
Big Brother - Kitty
Afbeelding bron: GoPlay

Nog exact één maand zitten de 'Big Brother'-bewoners in het huis. Op 1 april zal een van de huidige negen bewoners het bedrag uit de jackpot in ontvangst mogen nemen.

Rob wordt het alvast niet. Hij besloot zaterdag zelf te vertrekken. Zijn gezondheid liet het niet toe om aan te schuiven op de bank bij Liese Luwel en Naomi Timmerman, dus werd niemand minder dan Kitty uitgenodigd.

Wie zeker niet in het favorietenlijstje van Kitty hoort, is Michelangelo. Ze vond onder meer zijn reactie toen z'n oma binnenkwam heel vreemd. Vooral in vergelijking met de emotionele reactie op de vrachtwagen met zijn foto erop in de Fan Room.

"Dan denk ik van: sodemieter op man. Dan is je ego zo groot als de Empire State Building", zegt Kitty. "Ik erger me dood aan zijn spel. Ik heb het gevoel dat de rest van de bewoners op bezoek zijn in het huis van Chiara en Michelangelo."

Ook Naomi en Liese hebben het gevoel dat Michelangelo een show aan het opvoeren is. Dat Charlotte camerabewust is, klopt volgens Kitty wel. "Maar er is ook een overtreffende trap en dat is Michelangelo", besluit Kitty.