Kitty reageert zeer heftig op vertrek uit 'Big Brother'-huis: "Had hem nog heel graag langer trots gemaakt"

door: WVDS
Kitty Big Brother
Afbeelding bron: SBS Belgium - Play4

Kitty was vanaf de eerste minuut een heel aanwezige kandidaat in ‘Big Brother’. Ze reageerde veelal heel emotioneel op allerlei gebeurtenissen, denk maar aan het snurkprobleem.

Toen Kitty zaterdag het ‘Big Brother’-huis moest verlaten, was het niet anders. “Ik ben er echt kapot van”, vertelt ze aan Peter Van de Veire die haar naar de studio begeleidt.

“Ik ben het stomste varken dat in het huis heeft gezeten. Ik had de vrijstelling moeten kopen; Ik heb mijn hele leven al anderen boven mezelf gesteld en ik krijg iedere keer weer de rekening gepresenteerd”, verduidelijkt Kitty zichzelf in de studio.

Deze week stierf de vader van Kitty en ook in de studie komt hij ter sprake. “Op het moment dat ik genomineerd werd, wist ik dat ik eruit lag. Een beetje the story of my life. Ik had nog heel graag mijn vader langer trots gemaakt.”

Het was een rollercoaster van hoogtes en laagtes tijdens het spel deze week. "Ik dacht het spel gewonnen te hebben. Uiteindelijk is dat het enige spel dat niet gehonoreerd werd en dat treft mij", aldus een zwaar teleurgestelde Kitty.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Tags