Komt er een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’? Gert geeft het antwoord

door: PMN
De Verhulstjes - Marie, Ellen, Gert en Viktor
Afbeelding bron: Play4

De familie Verhulst is heel populair in Vlaanderen. Met ‘De Verhulstjes’ hebben ze ook hun eigen realityreeks. Die doet het trouwens ook goed in Nederland.

De fans van ‘De Verhulstjes’ stellen steeds dezelfde vraag. Ze vragen zich luidop af of er een nieuw seizoen komt van het programma. Gert Verhulst geeft in Story het verlossende antwoord.

“Ja, er komt een nieuw seizoen aan”, kan hij bevestigen. “Binnenkort starten de opnames. Dan gaan we elkaar ook weer wat vaker zien.”

Er komt een nieuw seizoen van 'De Verhulstjes' aan

Veel veranderingen komen er niet in het nieuwe seizoen. “De mensen verwachten dat ook niet”, legt Gert uit. “Ze houden vooral van de huis-, tuin-, en kinderentoestand. Het interesseert de mensen meer hoe wij met elkaar communiceren als we een ei bakken dan dat we een grote cruise maken.”

De familie is nog lang niet klaar met ‘De Verhulstjes’. Daar is Gert heel duidelijk over. “Zolang de kijkers ons niet beu zijn, gaan we gewoon door. Pas op: als één van ons vier de camera’s niet meer leuk vinden, stoppen we ook. Het is niet van moeten, hoor.”