Leen Dendievel wil wat kwijt over Nawel in 'Big Brother': "Ze is een bedreiging"

door: COS
Nawel in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Vorig jaar schreef Leen Dendievel het boek 'Brief aan mijn kind'. Dat schreef ze met 'Big Brother' op de achtergrond. Dat deed ze omdat ze tijdens het schrijven leven rond zich nodig heeft.

Voormalige 'Thuis'-actrice Leen Dendievel kijkt dit jaar opnieuw naar 'Big Brother'. Al vindt ze wat ze ziet gebeuren niet leuk. "Wat zie ik? Ik zie een vrouw, ijzersterk, die constant genomineerd wordt (vooral door mannen)", schrijft Leen op Instagram Stories.

Nawel overleefde zaterdag haar zesde nominatie. Volgens Leen wordt er gezwegen over de reden waarom ze telkens wordt genomineerd. Zij denk het wel te weten. "Omdat ze een bedreiging is. Omdat ze sterk is, voor haar mening durft uit te komen en ze haar 'mannetje' staat. Daardoor wordt ze als 'hard' aanzien, of 'cocky'!"

"Het is gewoon een vrouw van deze tijd, met dezelfde rechten om zich uit te spreken als een ander, een man of ander gender. Daarom moet deze vrouw 'Big Brother' winnen!", vindt Leen. "En waarom deel ik dit? Omdat dit een mooi voorbeeld is waarom Internationale Vrouwendag bestaat. Voilà!"

Leen Dendievel over Nawel in 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @leendendievel
Leen Dendievel over Nawel in 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @leendendievel