Leroy uit 'Big Brother' over douche-incident: "Was in staat koffer te pakken en naar huis te gaan"

door: COS
Leroy in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Op 19 februari verraste Big Brother met de aankondiging van een dubbele eliminatie. Zowel Leroy als Vera moesten het huis verlaten.

Leroy kwam tijdens zijn verblijf in 'Big Brother' onder vuur te liggen. In de badkamer werd hij ervan beschuldigd over het douchemuurtje te hebben gekeken en zichzelf vervolgens ook ongepast betast te hebben.

Bij 'No Biggie' met Liese Luwel en Naomi Timmerman vertelt Leroy over het incident. "Het was natuurlijk niet tof om terug te zien, want er was daadwerkelijk gewoon niets aan de hand", zegt Leroy.

"Het is heel lastig. Ik heb niet gekeken. Ik heb een grapje gemaakt. Nouchine vroeg vijf minuten van tevoren nog of ze met mij in bad mocht", merkt hij op. "Ik sta mezelf te wassen in de spiegel. We praten, dus ik kijk automatisch."

Een dag later werd Leroy ook naar de dagboekkamer geroepen. "Daar schrok ik echt van. Ik vond het nergens op slaan. Ik was ook in staat om mijn koffer te pakken en gewoon naar huis te gaan. Ik vond het niet eerlijk, want er was gewoon niets gebeurd", aldus Leroy in 'No Biggie'.