Liese Luwel en Naomi Timmerman gechoqueerd door wat ze zien in 'Big Brother': "Snapte echt niet wie dat heeft goedgekeurd"

door: LHX
Liese Luwel en Naomi Timmerman insta nobiggie2022
Afbeelding bron: Instagram @nobiggie2022

In 'No Biggie' bespreken Liese Luwel en Naomi Timmerman naar goede gewoonte de afgelopen week in 'Big Brother'. Daarbij moet hen wel iets van het hart...

De 'Big Brother'-bewoners kregen vorige week enkele filmpjes van hun familie te zien. Opvallend: Danny kreeg daarbij nieuws over zijn ex, de actrice Gaby Blaaser. Hij kwam te weten dat alles goed gaat met haar zwangerschap.

"Ik zat echt met mijn mond open te kijken", zegt Naomi Timmerman over dat moment. "Sorry, maar dat vond ik echt niet oké", valt ook Liese Luwel haar bij.

Niet alleen vraagt Gaby er niet om, Danny ook niet. Tot twee keer toe zei hij: "Moet dit nou?" Voor Naomi lijkt het een heuse nachtmerrie, zeker omdat de twee nog maar sinds vorige zomer uit elkaar zijn. "Ik probeerde me in te beelden dat ik in het 'Big Brother'-huis zat en dat Big Brother ineens zei: 'Hey, je ex heeft zich verloofd en alles gaat goed met zijn verloving.'"

"Danny heeft daarvan afgezien. Dat wil je echt niet horen", klinkt het bij Liese. "Dat is echt willen kwetsen." "Ik snapte echt niet wie dat heeft goedgekeurd en wat daar de bedoeling van was", zegt ook Naomi.