Liese Luwel en Naomi Timmerman hebben het helemaal door: "De mastermind van 'Big Brother' dit jaar"

door: COS
Charlotte, Jolien, Jason en Bart in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

De laatste rechte lijn naar de finale van 'Big Brother' is ingezet. Donderdag moeten we nog van een bewoner afscheid nemen voor de grote finale van zaterdag.

In 'No Biggie' kregen Naomi Timmerman en Liese Luwel Danny opnieuw over de vloer. Eerst hadden de ex-'Big Brother'-deelneemsters het over de overgebleven kandidaten: Charlotte, Jolien, Bart en Jason. "Jolien is de mastermind van 'Big Brother' dit jaar", stelt Naomi.

"Hoe zij zich altijd in beide groepen weet te blijven positioneren. Ik vind het echt fascinerend om naar te kijken", zegt Naomi. "Het is een beetje een kameleontype. Overal gaat ze zich anders gedragen", stelt Liese vast. "En niemand heeft het door", vult Naomi aan.

Zo kon Jolien vorige week haast onopgemerkt een deal sluiten met Bart en Jason. "Het is heel slim ergens ook. Niemand stemt op jou", klinkt het. "Bart zei het ook: 'Eigenlijk heeft die de beste positie in heel dat huis.'" 

"En dan denk ik: de kijker gaat dat afstraffen en dan is ze favoriet", zegt Liese. "Blijkbaar zien mensen dat dit jaar graag. De andere jaren zou dat veel harder afgestraft zijn, volgens mij", aldus Naomi.