Liese Luwel geschokt door 'Big Brother'-onthulling van Naomi Timmerman: "Twee jaar later kom ik dat te weten?"

door: COS
Naomi Timmerman en Liese Luwel
Afbeelding bron: Instagram @lieseluwel

Het 'Big Brother'-avontuur zit er weer op. Alle bewoners hebben het huis verlaten; Bart mag zich na Jill en Salar ook de winnaar van 'Big Brother' noemen.

Het afgelopen seizoen konden fans van 'Big Brother' opnieuw afstemmen op 'No Biggie' met oud-bewoners Liese Luwel en Naomi Timmerman. Daarin ontvingen de dames wekelijks de afvaller en kregen we leuke weetjes en geheimen te horen.

Deze week kwamen Charlotte en Lindsey langs. Liese, Naomi en Charlotte blijken iets gemeen te hebben met elkaar: ze zijn allemaal spiritueel en geloven in energieën. "Ik had zelfs stenen mee in het huis. Ik heb die een keer in een bloembak gestoken met volle maan", geeft Naomi toe.

Zo had ze maanstenen, maar ook rozenkwarts mee het huis in. "Dan was het eens volle maan en heb ik daar niks van gezegd, want ik dacht: ze gaan er wat van vinden, want ik was al 'de vegan'. Dus ben ik die in een bloembak gaan steken, zodat die konden opladen bij volle maan."

Liese, die als sinds het 'Big Brother'-avontuur een erg goede band heeft met Naomi, valt volledig uit de lucht. "Twee jaar later kom ik dat te weten? Hoe je had stenen mee? In 'Big Brother' heb je die verstopt, buiten?", zegt ze, volledig in de war.