Liese Luwel uit 'Big Brother' is diep beschaamd: "Echt niet oké"

door: LHX
Liese Luwel uit 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @lieseluwel

Het nieuwe seizoen van 'Big Brother' is begonnen en dat betekent ook dat Liese Luwel en Naomi Timmerman weer op post zijn. Zij namen in 2021 deel aan het programma en maken nu een wekelijkse vlog waarin ze het huidige seizoen bespreken, 'No Biggie'.

Voor het nieuwe seizoen van 'No Biggie' hebben Liese Luwel en Naomi Timmerman een verandering doorgevoerd. Afleveringen maken kost geld, dus vragen ze hun fans om steun.

Wie 5 euro per maand betaalt, krijgt toegang tot een privé-Instagramaccount. Daarop zullen onder meer beelden van achter de schermen te zien zijn en zullen Liese en Naomi af en toe live gaan.

"Ik haat het om live te gaan, ik ga dat nu al zeggen", klinkt het wel bij Liese. "Wij zijn dit weekend live gegaan op TikTok en het was echt supererg", vertelt Naomi. "Het was echt niet oké."

De reden? Liese had een beetje gedronken... "Maar ik haat het, ik doe het normaal echt nooit. Ik wil niet die persoon zijn die dat doet", zegt ze. Het ziet ernaar uit dat ze nog spijt zal krijgen van hun beslissing...