Liese Luwel uit 'Big Brother' heeft een update na MS-diagnose: "Goed en slecht nieuws"

door: COS
Liese Luwel in 'Big Brother'
Afbeelding bron: Play4

Liese Luwel leerden we vorig jaar kennen in 'Big Brother'. Ze is de enige persoon die 100 dagen in het huis heeft gezeten en blijft ook dit jaar recordhouder, aangezien de huidige bewoners maximaal 86 dagen in het huis zitten.

Liese Luwel deed vorige week schrikken. Ze bevond zich in het ziekenhuis, nadat ze al enkele dagen kampte met een wazig zicht in haar rechteroog. Liese onderging verschillende (neurologische) onderzoeken.

Het verdict kwam er niet veel later: multiple sclerose. Liese blijft positief na de diagnose. Kort na haar ziekenhuisopname trok ze met vriendinnen naar Italië. Een betere timing om haar zinnen te verzetten kon er niet zijn.

Nu geeft Liese een update. "Even goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is: mijn zich is enorm verbeterd en ik mag terug autorijden", laat ze weten via Instagram Stories.

"Slecht nieuws: ik heb geen vazen meer op overschot", merkt Liese op. De 'Big Brother'-finaliste werd de afgelopen week immers overspoeld door talloze boeketten bloemen.

Mis niets van Big Brother dankzij onze Facebookpagina

Liese Luwel geeft update
Afbeelding bron: Instagram @lieseluwel