Liese Luwel zwaar teleurgesteld door wat ze ziet bij Jason in 'Big Brother'

door: LHX
Liese Luwel uit 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @lieseluwel
Jason in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Twee jaar geleden schopte Liese Luwel het tot in de finale van 'Big Brother'. Sinds de vorige edtie van het programma bespreekt ze, samen met Naomi Timmerman, telkens de voorbije week in 'No Biggie'.

Jason is al wekenlang ontzettend populair bij de 'Big Brother'-kijkers. Ook Liese Luwel heeft hem graag. Ze verkondigde in 'No Biggie' al regelmatig dat ze vond dat hij moest winnen.

Hoewel ze hem nog steeds wel leuk vindt, lijkt het erop dat ze daar toch wat over begint te twijfelen. Dat komt omdat hij tegenwoordig wel héél tactisch uit de hoek komt en zich soms vergeet te amuseren. "Ik vind het echt jammer om te zien deze week, hoe graag ik Jason ook heb", zegt ze.

"Ik heb zoiets van: amuseer je gewoon", vervolgt ze. "Terwijl ik deze week zo gelachen heb met Ali. Dan is het zó jammer dat hij moet gaan."

Naomi Timmerman kan alleen maar beamen wat ze zegt. "Big Brother is meer dan spelletjes winnen en tactisch bezig zijn", klinkt het bij haar. "Het is ook in een groep leven en het gezellig maken met elkaar, al die weken lang."

Download nu de gratis app van Redactie24