Louis opgenomen in ziekenhuis bij start van nieuw seizoen ‘Don’t Worry, Be Happy’

door: PMN
Don't Worry - Be Happy - Louis - Hubert
Afbeelding bron: Play4

We maken ons stilaan klaar voor een nieuw seizoen van ‘Don’t Worry, Be Happy’. In dat nieuwe seizoen zijn ook Louis en Hubert weer van de partij. Ze zijn erg geliefd bij de kijkers.
 

Het Play4-programma ‘Don’t Worry, Be Happy’ is aan zijn vierde seizoen toe. Maker Peter Boeckx ging ook weer langs bij Louis en Hubert. Hij doet dat op algemeen verzoek.

“Er gebeurt maar weinig op hun erf”, legt Peter uit in Het Nieuwsblad. “Maar ze zijn zo ontwapend dat iedereen ze wil zien. Louis en Hubert hebben geen besef van hun populariteit. Ze denken dat er maar 50.000 mensen kijken, ze kunnen niet vatten dat het er veel meer zijn.”

Er is geen goed nieuws over Louis. “Toen we begonnen met filmen lag hij in het ziekenhuis”, merkt de reportagemaker op. “Geregeld speelt in het achterhoofd hoe het nu verder moet als één van de twee komt te overlijden. De achterblijver zou het lastig krijgen.”

Hoe moet het verder als één van ken komt te overlijden?

Het is ook één van de redenen waarom Peter hen absoluut wil blijven volgen. Hij heeft trouwens een erg goede band met Louis en Hubert. Peter gaat er ook langs als er niet gefilmd wordt.

“Ik zeg niet dat ik als een zoon voor hen ben, maar ze verlangen toch dat ik regelmatig eens langskom. In de winter, toen ze zonder hout zaten, heb ik een lading laten aanrukken. De afstand tussen tv-maker en getuigen zwakte af.”