Manon ervaart probleem in relatie met Rik Verheye: "Niet fijn"

door: LHX
Rik Verheye en Manon Fichefet
Afbeelding bron: Photonews

Na zijn korte maar hevige romance met Ella Leyers is Rik Verheye opnieuw gelukkig in de liefde. Hij heeft een relatie met de 30-jarige West-Vlaamse Manon. 

Manon werkt als stewardess en voor haar is de showbizzwereld helemaal nieuw. In Humo geeft ze toe dat ze nog steeds moet wennen aan de bekendheid van Rik Verheye.

De laatste tijd is het weer heftig geweest, door 'De Spor' en het tweede seizoen van 'Nonkels'. Ze vindt het fijn dat die programma's zo populair zijn. "Maar soms gaat het wel ver, hoor."

Zo kwam er onlangs in een restaurant gewoon een man bij hen aan tafel zitten. "'Ha, de Rik!' Daar kun je weinig op zeggen, want dan ben je meteen 'die arrogante BV'. Maar fijn is het niet – we hebben al zo weinig tijd samen."

Ook heeft ze al meegemaakt dat mensen stiekem foto's van hen maakten. "Heel intimiderend en vervelend", vond ze dat. Ze was er toen na haar vorige relatie immers nog niet klaar voor om gelabeld te worden als 'de vriendin van'.

"Rik vond het trouwens ook niet fijn. Als mensen hem om een foto vragen, maakt hij met plezier tijd. Maar toch niet in het geniep?"