Marie Verhulst erg geschrokken door reacties en neemt besluit over vriend Jef

door: COS
Marie Verhulst en Jef in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: Play4

Vanaf 5 november krijgen we het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes' te zien op Play4. In de realitysoap volgen we Gert Verhulst, Ellen Callebout, Viktor Verhulst en Marie Verhulst in hun dagelijkse leven.

In het eerste seizoen van 'De Verhulstjes' stelde Marie Verhulst iedereen voor aan haar vriend Jef Oomen. In de seizoenen die volgden, was Jef een stuk minder of zelfs niet meer te zien. Fans vreesden dat de relatie van Marie en Jef voorbij was.

Daar is niets van aan. Jef heeft het gewoon heel druk en is op opnamemomenten vaak druk aan het werk. "Hij zal zich niet in bochten wringen om er per se bij te zijn als ze filmen. Is hij er toevallig wel, dan komt hij mee in beeld. Anders niet", vertelt Marie aan HLN.

Onlangs was er even tijd voor ontspanning bij de première van 'Les Misérables' in de Antwerpse Stadsschouwburg. Marie nam Jef mee en poseerde voor het eerst in vier jaar met haar vriend op de rode loper. "De aandacht voor die foto heb ik beetje onderschat", geeft Marie toe.

"De volgende keer sta ik, denk ik, gewoon weer alleen op de rode loper", merkt Marie op. "Hij kwam gewoon samen met zijn lief naar de musical te kijken. Ik denk zelfs dat hij niet doorhad dat mensen over ons bezig waren."