Marie Verhulst moet plots iets bekennen over 'De Verhulstjes'

door: COS
De Verhulstjes - Gert, Ellen, Viktor en Marie
Afbeelding bron: Play4

Op 5 november gaat het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' weer van start bij Play4. Het is al het vijfde seizoen van de realityreeks rond Gert Verhulst en zijn gezin.

In het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' trekken Gert Verhulst en co weer richting Saint-Tropez, gaan ze naar een camping in de Ardèche en gaan ze aan boord van een cruise richting het noorden. 

"Er wordt bij ons thuis niet vergaderd over nieuwe seizoenen. Ik verneem het gewoon", zegt Marie Verhulst aan Het Laatste Nieuws. "Voor mij is dat allemaal oké."

"Maar ik ben vooral blij dat we kunnen laten zien hoe we écht zijn, want vaak stroken de ideeën die mensen over ons hebben totaal niet met de realiteit", bedenkt het baasje van Samson zich.

Verrassend: Marie zal zelf niet weten hoe 'De Verhulstjes' in beeld wordt gebracht. "Ik heb nog geen aflevering gezien", bekent Marie, die niet graag naar zichzelf kijkt op eender welk scherm.

"Daarnet vroeg een fotograaf nog of ik wilde kijken naar de foto’s die hij van me maakte met Samson. Nee, dat hoeft echt niet voor mij. Ik laat alles gewoon een beetje gebeuren."