Marie Verhulst wil iets duidelijk maken over haar relatie met Jef: "Totaal niet het geval"

door: LHX
Marie Verhulst - Jef Oomen
Afbeelding bron: Instagram @verhulstmarie

Al meer dan drie jaar is Marie Verhulst samen met haar vriend Jef Oomen. Ze leerden elkaar kennen bij Studio 100, waar Jef achter de schermen werkt.

Jef loopt niet zo graag in de kijker als zijn schoonfamilie, maar enkele weken geleden maakten hij en Marie Verhulst toch hun debuut samen op de rode loper. Ze waren aanwezig op de première van 'Les Misérables'.

Op de foto's van het koppel kwamen er massaal veel reacties. Marie vond het wel heftig om te zien dat zoveel mensen in hun relatie waren geïnteresseerd, laat ze weten aan Het Laatste Nieuws.

Toen zij en Jef nog maar net samen waren, had hij door de coronacrisis veel tijd om in 'De Verhulstjes' te verschijnen. "Maar ondertussen is hij weer zo druk aan het werken", vertelt Marie. "Hij zit er niet expres níét in, maar hij moet ook geen ander werk laten liggen om mee met ons op tv te komen, natuurlijk."

Ze krijgt heel vaak de vraag of zij en Jef uit elkaar zijn. "Dat is absoluut niet het geval", maakt ze duidelijk. "Ik kan iedereen geruststellen."