Michelangelo heeft belangrijke boodschap na 'Big Brother': "Niemand verdient het om zo behandeld te worden"

door: LHX
Michelangelo - Big Brother 2023
Afbeelding bron: GoPlay

Voor Michelangelo was zijn exit uit 'Big Brother' uiteraard een grote tegenslag. Toch lijkt het erop dat hij alweer helemaal gewend is aan het normale leven. Al sinds de dag dat hij uit het huis is, is hij weer heel actief op sociale media.

Na massaal veel stories en een lange livevideo op Instagram laat Michelangelo nog eens van zich horen. Ditmaal deelt hij een lang bericht op Instagram, waarin hij enkele dingen kwijt wil.

"Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de geweldige steun en liefde", begint hij. "Ik ben trots op mezelf dat ik 9 van de 12 weken in het huis van 'Big Brother' heb kunnen verblijven."

Ook verklaart hij waarom hij het spel zo tactisch en hard speelde. "Ik ben gekomen om een spel te spelen. Om te vechten voor mijn positie en om me door niemand te laten manipuleren. Ik liet mij niet vangen en ben me uiteindelijk 100% bewust van alle keuzes die ik heb gemaakt. Het was eten of gegeten worden en ik had honger."

Hij sluit af met een duidelijke boodschap aan al zijn haters. "Ik hou ook van jullie", luidt die. "Jullie blijven mij controleren en checken wat ik allemaal doe en ik hoop dat jullie er tenminste van kunnen genieten."

"Let gewoon een beetje op wat jullie allemaal posten", waarschuwt hij wel. "Wij zijn allemaal mensen, en niemand van de bewoners verdient het om zo behandeld te worden door kijkers die niet weten wat wij meemaken." Laat dat duidelijk zijn!