Michelangelo snoeihard voor andere 'Big Brother'-deelnemer: "Al m'n respect verloren"

door: LHX
Michelangelo - Big Brother 2023
Afbeelding bron: GoPlay

In het 'Big Brother'-huis was Michelangelo een bijzonder harde speler. Toch had hij al zijn medebewoners graag, behalve eentje...

Het was Michelangelo die ervoor had gezorgd dat Danny het huis verliet. Hij was dan ook niet bepaald aangenaam verrast toen die terugkwam. "Toen Danny binnenkwam, dacht ik in eerste instatie: schiet me neer", getuigt hij in de podcast 'Het perspectief'. 

"Kom binnen, maar onthou, boer: ik heb je naar huis gespeeld", dacht hij bij zichzelf. "Je hebt familie gezien, je hebt goed gegeten. Je hebt hier maar vier weken in gezeten, ik zit hier al negen weken. Ken even je positie. Je moet niet denken dat je hier het mannetje kan komen spelen, want dat ben je niet."

"Ik vind hem een fijne jongen", relativeert hij wel. "Spelgericht zijn we concurrentie, buiten het huis zijn we gewoon chill. Ik kan alles van me afzetten."

Toch heeft Danny voor hem nu helemaal afgedaan, en dat heeft alles te maken met een interview waarin die slecht praatte over Michelangelo's maatje Chiara. "Als je als 29-jarige buiten het huis andere mensen gaan zwartmaken, heb je al m'n respect verloren", aldus Michelangelo.

"Broer, alsjeblieft, je bent uit het huis. Waar maak je je druk om? Waarom praat je nu slecht over iemand die nog in het huis zit, om die in een slecht daglicht te zetten? Gedraag je alsjeblieft naar je leeftijd. Ik ben 21 en ik zou dat nooit doen", klinkt het.